Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en ali kalite ve en tatminkâr hediye politikamıza elverişli olacak şekilde üretilir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın elden çatı dışına açılması gerekir.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların ahir mevcut yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zaruri bir beraberlik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin inşaı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine sargılı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın kapısı müstacel çıkış muhtevain kullanılacaksa o çağ lazım koşulları / standartları sağlayıcı kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve hileçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın bapları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları düzgün olarak bünyelmalıdır. Kapının iyi çhileışmasını uydurmak sinein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu denetleme edilmeli ve gerekirse bakım kuruluşlmalıdır.

Alanında spesiyalist ve sertifikalı literatürçılarımızın yardımları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçkakımıdır ve yaşantı kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Bizimle çhileıştığınızda yangın merdiveni tasavvur midein kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın takkadak insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın bapsı son mesabe kritik bir öneme sahiptir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra muhafaza eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan hayırlı uyumanıza ve bir yangın durumunda ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapları yangın kapısı çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişir.

Göreceksiniz ki bu denli güçlü nitelikli yangın kapılarını en münasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Report this wiki page